پلی کلینیک دکتر فروغ
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / كلينيك تخصصی پا / کاربرد نحوه پوشیدن و نگهداری از بریس پی تی بی PTB

کاربرد نحوه پوشیدن و نگهداری از بریس پی تی بی PTB

پاها در بدن وظیفه تحمل وزن بدن و حفظ تعادل فرد هنگام حرکت یا ایستادن را بر عهده دارند. در صورتی که پاها یا قسمتی از عضلات آنها دچار آسیب گردد، فرد دچار اختلال در حرکت خواهد شد. در این مواقع از بریس و ارتز پا استفاده می شود. بریس پا وسیله ای پزشکی با هدف رفع مشکلات عضلانی اسکلتی است که در اطراف اندام آسیب دیده گذاشته می شود تا حرکت اندام را کنترل و یا شکل آن را تحت تأثیر قرار دهد و به مرور زمان، آن را اصلاح نماید.

آنچه در این مطلب میخوانید

بریس PTB نوعی بریس از جنس پلاستیک با پایه های فلزی می باشد که جهت خنثی کردن وزن وارد بر اجزای مختلف پا استفاده می شود. این بریس میزان وزن وارد بر استخوان ها، مفاصل و بافت های پا را کاهش می دهد و همچنین مفاصل دردناک پا را بی حرکت نگه می دارد. این بریس به کفش متصل می شود.

نحوه پوشیدن بریس PTB

بریس PTB را روی یک جوراب PTB که توسط متخصص ارتوپدی ارائه شده است، بپوشید. جوراب عرق را جذب کرده و پای شما را نرم می‌کند. این جوراب‌ها روی زانو و ساق پا قرار می‌گیرند و ضخامت‌های مختلفی دارند. می‌توانید ضخامت جوراب‌ها را تغییر دهید تا اندازه پای خود را تغییر دهید. همچنین باید جوراب معمولی خود را به همراه جوراب PTB بپوشید؛ زیرا قسمت‌های مختلف ساق و پای شما را می‌پوشاند. بریس بایستی حتماً بر روی جوراب مخصوص PTB استفاده شود.

پای خود را در کفش قرار داده و لایه پشتی پلاستیکی بریس را در قسمت پشت پای خود قرار دهید، پای خود را کمی در کفش بالا آورده تا به اندازه بیش از یک سانتی‌متر فضا در قسمت زیر پاشنه ایجاد شود. سپس لایه جلویی بریس را بر روی پای خود قرار دهید. لایه جلویی را بر روی لایه پشتی بریس محکم کنید و سپس دو نوار ولکرو را نیز محکم ببندید. اطمینان حاصل کنید که جوراب زیر بریس مچاله نشده باشد. وقتی برای اولین بار سعی می‌کنید با PTB خود راه بروید، ممکن است احساس سختی کنید.

قبل از اینکه با بریس در بیرون راه بروید، در خانه تمرین کنید مگر اینکه پزشک یا ارتوتیست شما دستور دیگری داده باشد. به طور معمول بریس PTB را هر بار تقریباً به مدت یک ساعت بپوشید، سپس آن را برداشته و به پای خود استراحت دهید. در چند روز اول PTB را بدین صورت پوشیده و به پای خود استراحت دهید. سپس طی روزهای آتی زمان پوشیدن بریس را افزایش دهید. همچنین مهم است که پوست خود را در ناحیه پوشیده شده با بریس از نظر هرگونه التهاب یا قرمزی مورد بررسی قرار دهید.

هر ناحیه قرمز شده‌ای که بعد از 20 دقیقه محو نمی‌شود، باید به دقت بررسی شود. این امر به ویژه برای بیماران دیابتی یا دارای حس ضعیف بسیار مهم است. اگر احساس کردید که بریس تنظیم نیست، به ارتوتیست خود مراجعه کنید؛ چراکه در بعضی مواقع برای استفاده بهتر از بریس نیاز به تنظیم مجدد است.

کاربرد نحوه پوشیدن و نگهداری از بریس پی تی بی

کاربردهای بریس پی تی بی

این بریس در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

آدرس اينستاگرام دکتر بيژن فروغ

نگهداری از ارتز BTP

قسمت پلاستیکی بریس باید حداقل هفته ای یک بار با استفاده از صابون ملایم شسته و سپس خشک شود.پوشش های فوم نیز باید هفتگی با استفاده از پنبه آغشته به الکل تمیز شود. اتصالات فلزی باید به صورت دوره ای تمیز شود. در مورد نوع ماده مورد استفاده برای تمیز کردن اتصالات با سازنده بریس مشورت کنید.

نکات استفاده از ارتز BTP

هزینه ارتز BTP

قیمت بریس پا بر اساس نوع سایز و اندازه آنها متفاوت است. بریس ها از مواد پلاستیکی یا فلزی و تسمه ساخته می شوند. قیمت بریس ها با توجه به فاکتور هایی که افزایش یا کاهش پیدا میکند متغیر می باشد و قیمت ثابتی ندارد.


آدرس مطب : تهران ، بزرگراه چمران ، ابتدای باقرخان غربی ، پلاک 89 قدیم ، 26 جدید ، طبقه همکف
تلفن : 66576424 - 021


نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
متوکاربامول دارویی برای کمر درد و گرفتگی عضلات کمرمتوکاربامول دارویی برای کمر درد و گرفتگی عضلات کمر

متوکاربامول جز دارو های شل کننده عضلانی است با نام تجاری روباکسین که عمده مصرف آن در گرفتگی های عضلات در بیماری های مختلف از جمله پارکینسون است. این دارو روی خود عضله اثر مستقیمی ندارد بلکه با مسدود کردن اعصابی که باعث انقباض عضله می شوند تاثیر خود را می گذارند. ... ادامه مطلب

علت و علائم زانوی پرانتزی چیست و چگونه درمان میشود؟علت و علائم زانوی پرانتزی چیست و چگونه درمان میشود؟

پای پرانتزی به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن پاهای فرد خمیده به نظر می‌ رسد (به سمت بیرون خم می‌شود)، حتی زمانی که مچ پا کنار هم باشند. ... ادامه مطلب

درباره ارتزهای شکستگی چه می دانیددرباره ارتزهای شکستگی چه می دانید

ارتز یا بریس به وسیله‌ ای گفته می شود که برای کمک به عملکرد اندام یا عضو آسیب دیده یا دچار نقص ساخته می شود. ... ادامه مطلب

بریس بلند پا KAFO برای چه افرادی مناسب است؟بریس بلند پا KAFO برای چه افرادی مناسب است؟

بریس کافو در شرایطی نظیر کف پای صاف یا قوس زیاد کف پا، لگن یا کمر درد و اختلال عملکرد SIJ، بیماری دژنراتیو دیسک و اسکولیوز، آرتروز و ... تجویز می‌ گردد ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465