درمان زانوی پرانتزی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / موضوعات مطالب / لزوم استفاده از بریس سومی پس از جراحی گردنی

لزوم استفاده از بریس سومی پس از جراحی گردنی

بطور کلی درمان جراحی دیسک گردن توسط تکنینک‌ های متفاوتی انجام می‌شود. دو روش انجام متداولی که وجود دارد شامل روش قدامی یا روش از جلو و روش خلفی و یا روش جراحی از عقب گردن است. هر کدام از این روش‌ها در جاهای خاصی کاربرد دارد و به این صورت است که جراح انتخاب می‌کند با توجه به شرایط بیمار کدام مورد مناسب است.

آنچه در این مطلب میخوانید

عوارض جراحی دیسک گردن

بطور معمول جراحی دیسک گردن از جلو انجام می‌شود و جراحان ماهرتر معمولا جراحان مغز و اعصاب هستند که توانایی کار با میکروسکوپ را دارند. به همین دلیل احتمال عوارض بسیار کم است. اما گاهی به علت مراجعه دیر هنگام بیماران و اثر فشاری دیسک بر روی نخاع التهاب و هایپرسیگنال نخاعی بوجود می‌آید که معمولا علائمی را برای بیمار ایجاد می‌کند و جراحی این بیماران ممکن است پر ریسک‌تر باشد. عوارض می‌تواند شامل موارد زیر شود:

وجود این عوارض در دست جراحان توانمند که میکروسرجری انجام می‌دهند، معمولا نادر است ولی بیمارانی که تاخیر در انجام جراحی دارند، به علت تغییرات سیگنال در نخاع عوارض غیر قابل برگشت برایشان ایجاد می‌شود. لذا از تاخیر درانجام جراحی‌های دیسک گردن بپرهیزید.

بریس سومی

مراقبت پس از جراحی

پس از جراحی حرکت گردن باید محدود شود، زیرا بهبود کامل عضلات و بافت‌های دیگر چند هفته زمان می‌برد. همچنین حرکات دیگر نیز باید با احتیاط انجام شوند، به خصوص اگر تکرار شونده یا ناگهانی باشند. با این حال به طور کلی بالا رفتن از پله‌ها به صورت یکی یکی، یا تکیه بر سینک و شستن صورت یا مسواک زدن بی خطر است. بیشتر افراد مجاز هستند در هفته‌های اول بهبودی اجسام تا وزن 3.5 کیلوگرم را بلند کنند، البته به گونه‌ای که اجسام در نزدیک بدن نگه داشته شوند و حرکت به صورت تکراری نباشد. بالا بردن سر منع می‌شود، پس در هنگام انجام کارهای ساده مانند پانسمان کردن خودتان و غذا خوردن باید احتیاط کرد.

همچنین ممکن است لازم باشد از بریس گردن استفاده کنید. بریس‌های گردنی از رایج‌ ترین بریس‌های نخاعی هستند که پزشک آن‌ ها را ارتز تجویز می‌ کند.

بریس سومی (SOMI) از بهترین انواع بریس‌های گردنی جهت مراقبت پس از جراحی دیسک گردن است و یک تکیه گاه سفت و سخت است که خم شدن و کشش را محدود می‌کند، ثبات خفیف داخلی (به طرفین) را فراهم می‌کند و تا حدی چرخش را محدود می‌کند. طراحی آن باعث می‌شود تا بیمار در حالت خوابیده بماند.

اينستاگرام دکتر بيژن فروغ

دستگاه بی حرکتی استرنو اکسیپیتال فک پایین (SOMI)

سومی یک بریس سخت است که گردن را در راستای ستون فقرات قرار می‌دهد. این بریس با جلوگیری از حرکت سر و گردن، از گردن شما حمایت می‌کند. این سطح بی تحرکی باعث می‌شود تا ساختارهای آسیب دیده در گردن شما سریعتر بهبود یابند.

بریس SOMI همچنین ممکن است در ناپایداری آتلانواکسیال ناشی از آرتریت روماتوئید یا شکستگی قوس عصبی C2، برای کنترل خم شدن در مفصل آتلانواکسیال و مفصل C2-C3 استفاده می‌شود. خم شدن یا کشش را به میزان 75درصد، خم شدن جانبی را 35درصد و چرخش را 65 درصد محدود می‌کند.

مانند همه بریس‌ های ستون فقرات ، بریس‌های گردنی نیز در هنگام استفاده طبق دستور پزشک موثرتر هستند. همچنین باید با یک متخصص ارتوپدی که بریس‌های ستون فقرات را طراحی و تنظیم می‌کند، کار کنید. اگر در مورد نحوه پوشیدن و مراقبت از بریس سوالی دارید، از پرسیدن آن دریغ نکنید.


آدرس مطب : تهران ، بزرگراه چمران ، ابتدای باقرخان غربی ، پلاک 89 قدیم ، 26 جدید ، طبقه همکف
تلفن : 66576424 - 021


درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
روشهای درمان شکستگی مهرهروشهای درمان شکستگی مهره

شکستگی‌ های فشاری مهره‌ ای زمانی رخ می‌ دهد که بلوک استخوانی یا مهره‌ ای بدن در ستون فقرات فرو ریزد و منجر به درد شدید، تغییر شکل و کاهش قد می شود. ... ادامه مطلب

علل درد باسن در پشت لگنعلل درد باسن در پشت لگن

درد باسن که در پشت لگن احساس میشود دردی عمقی است که میتواند به ران و یا کمر هم انتشار پیدا کند.پاسخ این سوال که درد لگن و باسن نشانه چیست؟ ... ادامه مطلب

حفاظت، کنترل درد و توزیع فشار روی آرنج با ارتز و بریسحفاظت، کنترل درد و توزیع فشار روی آرنج با ارتز و بریس

ارتز آرنج یک وسیله فیزیکی است که برای تثبیت و محافظت از آرنج‌های ضعیف، آسیب دیده یا در حال بهبود استفاده می‌شود. ... ادامه مطلب

تاثیر طب سوزنی بر مبتلایان به آرنج تنیس بازانتاثیر طب سوزنی بر مبتلایان به آرنج تنیس بازان

بیماری تنیس البو یا به عبارتی آرنج تنیس بازان بیماری دردناکی است که ناشی از استفاده بیش از حد تاندون‌ های آرنج در پی حرکات مکرر مچ دست و بازو رخ می‌ دهد . این بیماری برخلاف نامش تنها ورزشکاران را درگیر خود نمی‌ کند . در این مقاله به بررسی تاثیر طب سوزنی در درمان آرنج تنیس بازان می پردازیم . ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465